SunShine Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Imi poate da si mie cineva un manual de utilizare in limba romana pentru multimetru digital M890G?Multumesc. Link to comment
djlove Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Foloseste google si cauta singur Link to comment
SunShine Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 Da multumesc, am incercat sa caut... inca o mai fac. Link to comment
djlove Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Daca e un chinezesc de 2 lei, nu o sa gasesti mare branza Link to comment
Stefan Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 in limba romana nu exista, doar cel dat de chinez la cutie, nu cred ca cineva traduce asa ceva.se foloseste ca orice alt multimetru si daca cunoste notiunile elementare de electronica nu ai ce sa citesti in manual.daca nu cafi diferenta dintre tensiune/curent si continu/alternativ cred ca nu are rost sa folosesti un aparat cu ohmetru, capacimetru,frecventmetru,termometru ...orice intrebare referitoare la acest aparat o poti posta aici ! Link to comment
SunShine Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 Manualul lui nu esti in chineza ci in engleza. Cu toate ca stiu engleza imi e greu sa imi dau seama. Cred ca am sa ma descurc. Link to comment
SunShine Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 Manualul lui nu este in chineza ci in engleza. Cu toate ca stiu engleza imi e greu sa imi dau seama. Cred ca am sa ma descurc. Link to comment
Stefan Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 dar cine a spus ca e in chineza manualul? e doar scris de el in engleza - sus scrie foarte clar doar cel dat de chinez la cutieafla cum se foloseste orice aparat de masura,asa o sa iti dai seama si la asta. Link to comment
SunShine Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 Da, am inteles. Poti inchide topicul. Merci. Link to comment
Recommended Posts