sorintv Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Buna! As dori sa-mi trimiteti un dump pt. acest CD, dar sa nu-mi mai cearacodul (sau eventual ce adresa trebuie modificata). CD-ul nu are display pe el, l-am dat jos dintr-o masina care are displayul in bord, stiu codul lui, dar vreau sa-l pun intr-o alta masina care nu are display in bord si sa nu-mi mai ceara codul. VDO CDR500 (E)P83CE560EFB055 - proc.24c16 smd Multumesc anticipat! Link to comment
zvasile Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Buna! As dori sa-mi trimiteti un dump pt. acest CD, dar sa nu-mi mai cearacodul (sau eventual ce adresa trebuie modificata). CD-ul nu are display pe el, l-am dat jos dintr-o masina care are displayul in bord, stiu codul lui, dar vreau sa-l pun intr-o alta masina care nu are display in bord si sa nu-mi mai ceara codul. VDO CDR500 (E)P83CE560EFB055 - proc.24c16 smd Multumesc anticipat!postati la decodari viewtopic.php?f=17&t=7851&start=2460cititi memoria si postati binul,ca sa dezactivam codul Link to comment
paun nelu Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Buna! As dori sa-mi trimiteti un dump pt. acest CD, dar sa nu-mi mai cearacodul (sau eventual ce adresa trebuie modificata). CD-ul nu are display pe el, l-am dat jos dintr-o masina care are displayul in bord, stiu codul lui, dar vreau sa-l pun intr-o alta masina care nu are display in bord si sa nu-mi mai ceara codul. VDO CDR500 (E)P83CE560EFB055 - proc.24c16 smd Multumesc anticipat!ai mare grija . daca lucrezi in depanare si iti vin cu casuri furate mai ales figura ca vreau fara cod ..bla bla bla si-l pun pe alta masina, e aproape sigur furat,aveti mare grija. Link to comment
Recommended Posts