Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

VDO CDR500 (E)

sorintv

Recommended Posts

Buna! As dori sa-mi trimiteti un dump pt. acest CD, dar sa nu-mi mai cearacodul (sau eventual ce adresa trebuie modificata). CD-ul nu are display pe el, l-am dat jos dintr-o masina care are displayul in bord, stiu codul lui, dar vreau sa-l pun intr-o alta masina care nu are display in bord si sa nu-mi mai ceara codul. VDO CDR500 (E)P83CE560EFB055 - proc.24c16 smd Multumesc anticipat!

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sorintv

1

• paun nelu

1

• zvasile

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Buna! As dori sa-mi trimiteti un dump pt. acest CD, dar sa nu-mi mai cearacodul (sau eventual ce adresa trebuie modificata). CD-ul nu are display pe el, l-am dat jos dintr-o masina care are displayul in bord, stiu codul lui, dar vreau sa-l pun intr-o alta masina care nu are display in bord si sa nu-mi mai ceara codul. VDO CDR500 (E)P83CE560EFB055 - proc.24c16 smd Multumesc anticipat!

postati la decodari viewtopic.php?f=17&t=7851&start=2460cititi memoria si postati binul,ca sa dezactivam codul

ai mare grija . daca lucrezi in depanare si iti vin cu casuri furate mai ales figura ca vreau fara cod ..bla bla bla si-l pun pe alta masina, e aproape sigur furat,aveti mare grija.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines