aluneanu Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Buna ziua,domnilor,am probleme cu un sasiu -adus din ITALIA (numai sasiul) -pe care scrie MIVAR CS1080 14"-16"-20" NARROWNECK.Este echipat cu : st92195b5b1/eet ,tda8840, tda8356,tda7056, tda6107,tea2261,24c01 . Am nevoie de modul de intrare in "service mode"si daca as putea sa-l fac sa afiseze altfel meniul de lucru.Nu are telecomanda si nici nu stiu de care-i trebuie. Pe panoul frontal are o tasta "funz." care apasata afiseaza doar contrast ,lumina ,culoare si "sintonio" un fel de cautare manuala posturi ,care nu sant insotite de vreo bara de reglaj sau cifre ci doar scrie parametrul si sub el - iar deasupra + . Nu mai sant afisate alte functii si nici limba (italiana) nu poate fi schimbata. Cu respect !... Link to comment
mariancalinescu Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Pilot P3027 sau supertel cod 397 . Link to comment
mariancalinescu Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Pentru intrarea in menu service apasa simultan tastele FUNZ si AUDIO_ . Memorarea se face cu tasta MEM. Link to comment
tehtronics Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Service: 1. se apasa simultan tastele FUNZ si AUDIO- de pe TV (pe ecran trebuie sa apara un "S") 2.se efectueaza reglajele cu telecomanda ... ???!!! (pe care inteleg ca nu o ai): tasta 1 si 6 - amplitudine V tasta 2 si 7 - centrare V taste 3 si 8 - faza pe H 3. se memoreaza modificarile cu tasta "MEM" pe pe panoul TV Telecomanda compatibila gasesti la http://www.canton-distribution.ro la pozitia 248 Link to comment
aluneanu Posted July 14, 2009 Author Share Posted July 14, 2009 da,multumesc am efectuat reglajele cu ajutorul unei telecomenzi universale si merge bine dar la capitolul -meniu de lucru- trebuie sa recunosc ca m-a dezamagit. Va multumesc pentru sfaturi si indicatii si va urez tuturor o seara frumoasa!Se poate inchide topicul.... Link to comment
Recommended Posts