Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mixer behringer pmh5000-probleme

Guest fly

Recommended Posts

As dorii sa-mi dati si mie o rezolvare si-un sfat la o problema.Mi-am achizitionat de curand un mixer behringer pmh5000.Este destul de bunicel pentru petreceri,insa nu atat de bun precum specifica pagina producatorului.efectele se aud cam infundat(mai ales hall),nici eu nu prea ma pricep sa umblu la capacitate maxima cu el,insa multi muzicanti care deja canta cu acest mixer au mers cu el la electronisti experimentati si l-au desfacut punand la procesorul de efecte un condensator s-au ceva de genul(fiindca nimeni nu spune)si dupa aceasta ,,operatie pe cord'' totul se aude perfect.Personal am ascultat unul modificat.

Intrebarea mea este daca cineva poate sa-mi modifice si mie acest mixer s-au sa-mi recomande pe cineva.Va multumesc anticipat si sper ca,cineva cu suflet sa ma ajute cu aceasta problema.Si niste parametrii la volume,efecte(ce efecte se folosesc,orice imi este de ajutor)un mod de folosire profesional daca se poate din partea cunoscatorilor.

http://www.behringer.com/EN/Products/PMH5000.aspx

• Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Popular Days