Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pentru un tv Sport alb-negru cuTDA4503.....


Bird

Postări Recomandate

Am de multi ani un tv Sport la care nu-i "stau "liniile am incercat la vremea respectiva de toate ...si nu am stiut ce sa-i mai fac ...iar acum am ultimatum de la sotie ORI IL FAC ORI IL ARUNC poate i-mi dati o schema si vre un sfat ! Va multumesc! Nu as vrea sa-l arunc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Buna ! Am schimbat cam tot ce era de schimbat de la oscilator am schimbat si integratul si..il aduc aproape sincronizat din semireglabil dupa care pleaca in sens invers frecventa modificandu-se vertiginos . Eu am de gand ..fie ca-l fac fie ca nu , sa-l dau degeaba cuiva pe care-l intereseaza ...Amatori ??

Link spre comentariu

Va salut ! Am gasit fisurat cablajul pe pin28 . dar nu e rezolvata problema . Acum il pun in stare relativa de sincronizare , apare un gen de "50Hz " pe marginile verticale si cand se desincronizeaza e si pe linii si pe cadre (asta mai rar ).Odata cu desincronizarea apare si un fel de tarait O FI O DESCARCARE ??.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări