Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Selector hiperbanda compatibil cu TECC2985VA14B


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

salut.mai fratilor m-ati uitat? :) am mai cautat cate ceva depsre tunere hiperbanda pe acest forum sicineva zicea ca "in principiu" se poate pune orice tuner hiperbanda....eu zic ca depinde si nu numai configuratia pinilor ci si sinteza...la unele am inteles ca sinteza e pe 5V la altele pe 10/12V.eu inca nu l-am schimbat pe al meu...inca mai astept sfaturi.multumesc, adrian.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

salutare lume.mai nene caut si eu un selector hiperbanda(general ca asa mi s-a zis ca merge) pe la firmelea astea din romania(viacom, trimex, conexelectronic etc) si nu gasesc un seelctor hiperbanda deloc. unii ma intraba de 10 ori ce pini are cel vechi, altii imi zic ca nu vand asa ceva...de ude pot sa cumpar si eu un selector hiperbanda compatibil cu modelul de mai sus ....multumesc anticipat, adrian.

Link spre comentariu

mai nene, in cazul tau e simplu, poti sa folosesti orice selector hyperbanda cu benzi , la 12v , care sa se potriveasca la pininu am de unde sa stiu eu fiecare selector cum are pinii doar dupa codcauta si tu cu google daca ai rabdare ca sa vezi cum arata in poza

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

salut. am revenit ...am luat un selector hiperbandaq TDQ(tip samsung) cumparat de la trimex din buc, l-am montat si....merge, dar nu prea sunt multumit de el.unele canale (nu din hiperbanda) se prind cam prost(sunetul fasaie si apar niste linii orizontale)....realitatea nu o mai prind deloc....m-am uitat si am vazut ca lui ii lipseste un pin ( nr 8 ) care la vechiul selector era legat printr-o bobinutza la pinul 9 (un FI). eu pinul 8(de pe sasiu) l-am lasat neconectat, desi am incercat sa-l leg la masa sasiului(nu mai prindeam nici un canal) sau la FI(pin 9 de pe sasiu).no stie cineva ce e de facut? o fi de la selectorul asta TDQ? apropo stie cineva cat de bune sunt?(aia cica imi dau garantie si dupa ce l-am lipit pe sasiu- un an de zile).multumesc, adrian.

Link spre comentariu
Vizitator laurentiujecu

daca selectorul original are 2 iesiri de if trebuie sa pui una dintre ele la masa dupa ce ai inlocuit vechiul selector cu cel cu o singura iesire if!

Link spre comentariu

sal laurentiu.sa pun la masa pinul care nu ramne "acoperit" de noul selector?pai am pus asa ceva( e vorba de pinul 8 , l=am legat cu o sarmica -de proba la carcasa selectorului) si atunci nu mai vedeam nimic pe tv...nu mai prindeam nici un post....alta idee? sau nu era buna asta a mea cu legatul la carcasa selectorului?multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator laurentiujecu

selectorul original are 2 iesiri if! Cel inlocuitor doar una!Una dintre ele (iesirile) ramane neacoperita!ele duc intr-un filtru ce are 2 intrari respectiv pinul 1,2 masa pinul3 si 2 iesiri resp pinul 4,5pinul 2 al filtrului trebuie legat la masa ! Faci scurt intre pinul 2 si 3 al resp. filtru!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări