Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
dulamaa9

Selector hiperbanda compatibil cu TECC2985VA14B

Recommended Posts

salutare. as dori sa stiu si eu cu ce pot sa inlocuiesc acest selector. am un tv samsung si cei de la cablu au pus vreo 10 canale in hiperbanda si nu le prind. daca puteti sa ma ajutati va rog sa nu ezitati :).multumesc anticipat, adrian.

Link to comment
Share on other sites

salut.mai fratilor m-ati uitat? :) am mai cautat cate ceva depsre tunere hiperbanda pe acest forum sicineva zicea ca "in principiu" se poate pune orice tuner hiperbanda....eu zic ca depinde si nu numai configuratia pinilor ci si sinteza...la unele am inteles ca sinteza e pe 5V la altele pe 10/12V.eu inca nu l-am schimbat pe al meu...inca mai astept sfaturi.multumesc, adrian.

Link to comment
Share on other sites

salutare lume.mai nene caut si eu un selector hiperbanda(general ca asa mi s-a zis ca merge) pe la firmelea astea din romania(viacom, trimex, conexelectronic etc) si nu gasesc un seelctor hiperbanda deloc. unii ma intraba de 10 ori ce pini are cel vechi, altii imi zic ca nu vand asa ceva...de ude pot sa cumpar si eu un selector hiperbanda compatibil cu modelul de mai sus ....multumesc anticipat, adrian.

Link to comment
Share on other sites

mai nene, in cazul tau e simplu, poti sa folosesti orice selector hyperbanda cu benzi , la 12v , care sa se potriveasca la pininu am de unde sa stiu eu fiecare selector cum are pinii doar dupa codcauta si tu cu google daca ai rabdare ca sa vezi cum arata in poza

Link to comment
Share on other sites

Guest laurentiujecu

pune nene unul 3-catv de la kon electronic cu un singur if! costa 200kiftele si ..............vezi tu!

Link to comment
Share on other sites

salut. am revenit ...am luat un selector hiperbandaq TDQ(tip samsung) cumparat de la trimex din buc, l-am montat si....merge, dar nu prea sunt multumit de el.unele canale (nu din hiperbanda) se prind cam prost(sunetul fasaie si apar niste linii orizontale)....realitatea nu o mai prind deloc....m-am uitat si am vazut ca lui ii lipseste un pin ( nr 8 ) care la vechiul selector era legat printr-o bobinutza la pinul 9 (un FI). eu pinul 8(de pe sasiu) l-am lasat neconectat, desi am incercat sa-l leg la masa sasiului(nu mai prindeam nici un canal) sau la FI(pin 9 de pe sasiu).no stie cineva ce e de facut? o fi de la selectorul asta TDQ? apropo stie cineva cat de bune sunt?(aia cica imi dau garantie si dupa ce l-am lipit pe sasiu- un an de zile).multumesc, adrian.

Link to comment
Share on other sites

Guest laurentiujecu

daca selectorul original are 2 iesiri de if trebuie sa pui una dintre ele la masa dupa ce ai inlocuit vechiul selector cu cel cu o singura iesire if!

Link to comment
Share on other sites

sal laurentiu.sa pun la masa pinul care nu ramne "acoperit" de noul selector?pai am pus asa ceva( e vorba de pinul 8 , l=am legat cu o sarmica -de proba la carcasa selectorului) si atunci nu mai vedeam nimic pe tv...nu mai prindeam nici un post....alta idee? sau nu era buna asta a mea cu legatul la carcasa selectorului?multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Guest laurentiujecu

selectorul original are 2 iesiri if! Cel inlocuitor doar una!Una dintre ele (iesirile) ramane neacoperita!ele duc intr-un filtru ce are 2 intrari respectiv pinul 1,2 masa pinul3 si 2 iesiri resp pinul 4,5pinul 2 al filtrului trebuie legat la masa ! Faci scurt intre pinul 2 si 3 al resp. filtru!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines