Vlad.Florin Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 As avea o intreabre se mai pot recupera date de pe partitia D in cazul meu care a fost formatata din windows ? Si daca da cu ce program vreau raspuns doar de la cei care au incercat si au si reusit Sistemul de operare este Windows vista 64 iar dupa sesizarea disapritiei datelor haddul a fost scos afara din calculator si nu a mai fost accesat in vreun fel :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulidan2 Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Datele pot fi recuperate fara probleme, folosind programe gen 1st NTFS Recovery, dar programele de acest gen pot fi cumparate sau....convinse cu alte metode sa isi faca treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radue Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Pot fi recueprate. Conditia principala e sa nu scri peste ceea ce ai sters, atunci e cam dificil de recuperat ceva. In rest merge cam cu orice gaseste google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 dintre toate softurile "accesibile full" gasite pe net file scavenger (v2.11 parca) am gasit cu "crapatura" sa si faca bine treaba ce pretinde ca ar face-ointamplarea a facut ca am recuperat prea multe chestii... adica de pe un hard de 80gb am recuperat cam 120gb deci nu stiu cum e cu suprascrisu dar e cam loterie... adica e posibil dar nimeni nu pretinde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radue Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Cadn scri peste ceva pe hdd asta nu inseamna neaparat ca ceea ce era scris inainte nu mai poate fi citit. Asta ar fi unul dintre motivele pentru care baietii cu ochi albastri iti iau hdd cand te prina c faci piraterie...pot sa citeasca foarte multe chestii de pe hdd, chestii pe care tu crezi ca le-ai sters ( chiar si cu o formatare care previne acest lucru ). Sant unele aplicatii care rescriu de multe ori fiecare bit de pe hdd ( chiar si 1000 de ori ) tocmai ca sa previna asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts