Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme amplificator auto 4 x 75 W


Guest badbom
 Share

Recommended Posts

Guest badbom

In primul rand vreau sa va salut, sunt un nou membru al forumuluiIn al doilea rand vreau sa va spun ca nu am cunostiinte electronice, poate unele vagi.Am deschis acest topic in speranta ca ma poate ajuta cineva de pe acest forum in reparatia unui amplificator auto model mai vechi, insa se aude foarte bine si de aceea nu as vrea sa renunt la el. Am evitat sa merg pe la diverse service-uri pentru ca stiu ca ma costa cat unu nou.Pe scurt....a iesit fum din statie si mi-a ars si o siguranta de 60A langa borna de baterie. L-am desfacut la un magazin de vanzari audio prin vitan dar tipul de acolo era mai degraba interesat sa-si vanda marfa spunandu-mi ca nu are rost sa ma chinui sa-l repar.Cum nu imi place sa iau in considerare o singura opinie am apelat la voi. Ar putea cineva sa se uite in amplificator si sa-mi spuna daca il mai pot repara?Orice sfat e de folos.In cazul in care postul meu contravine regulilor acestui forum imi asum toate consecintele, recunosc ca nu am citit regulile.Pentru o mai buna comunicare id-ul meu de messenger este bom20012001Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

ei , na....nu e chiar asa... :nebun: nu mai descurajati onorabilul cetatean...trebuie sa se uite in el un depanator autorizat , care sa vada ce e prajit...sa faca o lista si cu lista aceea in brate plecati dvs frumusel la magazinele de componente care va ies in cale... :da dupa ce adunati frumos toate sumele scrise pe acea lista , mergeti frumos inapoi la depanator si il intrebati cit va ia manopera pentru lucrare...daca va convine ceea ce auziti....foarte bine , mergeti mai departe...daca nu , ii platiti omului constatarea si mai cautati inca un depanator...daca si acesta va cere manopera mare....si , deci , nu va convine ce auziti...atunci aveti 2 variante...1-- cautati un al 3 lea depanator...2-- :sparge:

Link to comment
Share on other sites

daca nu , ii platiti omului constatarea si mai cautati inca un depanator...

...si uite-asa, din depanator in depanator, va plati la constatari pina se aduna o suma frumusica, fara ca cineva sa-i schimbe o singura piesa in aparat... :rade:
Link to comment
Share on other sites

omul nostru a precizat ca tine la scula si ca ii place cum suna...avind in vedere ca a recunoscut ca nu are cunostinte in electronica...este evident ca va cere un ajutor calificat....care ajutor calificat trebuie remunerat ,nu...? :da este absolut clar ca acea lista cu piesele arse o poate pastra...sau ii face o copieconstatarea pentru primul depanator o va plati...sa zicem ca da...incepind de la al 2 lea depanator nu are ce sa plateasca...ii arata lista si ii spune...NENEA DEPANATOR , CIT IMI IEI SA-MI SCHIMBI SI MIE LISTA ASTA DE PIESULICI...?daca ii ia mai putin ca primul si ii convine...demareaza lucrarea...daca nu...ii zice MULTUMESC PENTRU AMABILITATE , face stinga imprejur si pleaca ...toata logica de mai sus este valabila NUMAI daca primul depanator are amabilitatea sa-i dicteze lista cu piesele arse...ca , daca zice ca-i face el rost de toate...sau chiar le si are pe stoc...atunci s-a dus naibii rationamentul ...si este cum a zis dl remus68 :ciuda:

Link to comment
Share on other sites

Guest badbom

In principiu am lamurit problemele din statie cu un user de pe forum. Ii multumesc pentru amabilitatea si rabdarea de care a dat dovada.In ceea ce priveste piesele o estimare din avion nu depaseste 50 ron....insa rezultatul e pe masura. Nu ma pricep la electronica insa nu sunt atehnic... sa cumpar si sa inlocuiesc niste tranzistoare pot si eu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines