Guest bodisan Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 A facut cineva incinte de plexiglass? Daca da, sa spuna pareri. La prima vedere eu as vedea si plusuri si minusuri...Plusuri:-Rigiditate mai mare ca PAL-ul, probabil chiar la grosimi mai mici.-Aspect "interesant"-Relativ usor de asamblat, odata obtinuteMinusuri-Pret (nu stiu pretul exact)-Nu se gasesc pe toate drumurile.-Mai greu de prelucrat, in special gaurile pentru difuzoare...Ziceti si voi... poate sunt nebun, dar pentru mine suna tentant! :shock: Link to comment
Mircea Bartic Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 plexiglass-ul e extraordinar de scump! Link to comment
margarit2001 Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 exact cum ai zis u cu + si -am facut si o sa mai faczilele astea trebuie sa-mi vina un transport de placi mie imi place ca sunt rezistente si ca e imposibil sa "zbarnaie" cutia din asa ceva(oricata putere ai baga in dif)-din lemn sau pal am mai vazut dar din astea nuca sa-ti imaginezi-o cutie paralelipipedica de 25litri din plexiglass de 5mm -rezista la sariturile unui om de 80kg pe ea si sunetul e bun parerea mea Link to comment
Guest bodisan Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Cam cat e un metru patrat? De 1 cm grosime. Link to comment
Recommended Posts