Guest brotherx Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Salutare!Am o problema cu monitorul meu. L-am cumparat sh de vreo 3 luni si ma deranjeaza o chestie.In special pe nuantele de gri e foarte obositor pt ochi, am o senzatie similara cu rata mica de refresh de la crt-uri. Se observa dungi foarte fine care parca se misca foarte repede, lasa senzatia de imagine tremurata. Aveti idee ce ar putea fi?Imi cer scuze ca nu stiu sa explic altfel si sper ca am postat unde trebuie.Mersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvasile Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Salutare!Am o problema cu monitorul meu. L-am cumparat sh de vreo 3 luni si ma deranjeaza o chestie.In special pe nuantele de gri e foarte obositor pt ochi, am o senzatie similara cu rata mica de refresh de la crt-uri. Se observa dungi foarte fine care parca se misca foarte repede, lasa senzatia de imagine tremurata. Aveti idee ce ar putea fi?Imi cer scuze ca nu stiu sa explic altfel si sper ca am postat unde trebuie.Mersi!faceti o proba cu el si pe o alta unitate(pc),sa vedeti daca face la fel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts