Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce fac cu pinul 16 de la tda 1562??

Guest littlea

Recommended Posts

Guest littlea

am facut schema din datasheet , si afce unele figuri.. adica are tendinta sa intre in muting... cred ca trebuia sa leg cumva si pinul 16... pls niste raspunsuri...

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• niq_ro

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest littlea

am facut schema din datasheet si cand dau mai tare se opreste si pana nu dau volumu la minim nu mai merge.Am pus si rezistenta asta de care zici si acu la fel intrerupe

ca sa discutam aceeasi limba, discutam de datasheet-ul asta http://www.semiconductors.philips.com/pip/TDA1562.html ?

eu vad scris f. clar la pagina 6 ca pinul de STATUS I/O (pin STAT) trebuie sa fie la starea HIGH pentru clasa H si MID la clasa B si LOW pentru "fast mute" deci clar il pui la un potential de mijloc sau plus....

sper ca sarmanul pin de MUTE nu l-ai lasat si pe el in aer?!

da' nu stiu de ce cred eu ca tu faci teste in casa nu la masina si cred ca nu-ti duce sursa si de aici toate problemele .... asteptam vesti

Guest Kimnotyze

niq_ro are dreptate. Ai grija sa pui un rezistor de 10K intre pinul 4 si +V si inca un rezistor de 10K intre pinul 16 si +V. Merge sigur!