Guest alex_i86 Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Salut. Am de facut un circuit care sa simuleze functionarea unei parcari. Circuitul trebuie sa numere cate masini intra si cate ies si sa afiseze cate locuri lebere au mai ramas. Ma poate ajuta cineva cu o schema? Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spitfire Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 E mai complicat decat crezi, am facut asta pentru o firma, si s-au ivit...unele probleme.De ex. un sofer se razgandea si dadea inapoi, sau intra in parcare cu un panou publicitar in portbagaj, sau cu o scandura, nu ieseau pe unde trebuie, schema cuprindea un afisor cu LED-uri la intrarea parcarii care lista cate locuri disponibile sunt in parcare, update-ul asemenea cazuri avea de suferit, totul a trebuit conectat la impamantare, surse in comutatie, cu EMI filter... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex_i86 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Nu trebuie sa fie exact ca in realitate. Trebuie sa fie deomnstrativ. Se pune problema ca se circula cum trebuie, se intra pe o parte se iese pe cealalta si in functie de asta se afiseaza cate locuri mai sunt disponibile. In nicun caz nu trebuie sa pun problema cat de mare este obiectul sau ce forma are. Conteaza sa intrerupa unda IR iar circuitul sa numere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbg_1000 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Care e termenul limita?Ce intelegi prin demonstrativ? In loc de senzori pui butoane? Ce afisaj vrei la el? Cat esti dispus sa bagi in asta?E proiect la electronica? (la UPG ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex_i86 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Termenul limita este 13 iulie.Ar putea folosi si butoane in loc de senzori dar nu ar fi de preferat. :PAfisajul ar trebui sa fie cu elemente pe 7 segmente.Am zis demonstrativ in sensul ca nu trebuie sa se complice in functie de cat de mare este obiectul, forma, viteza sau sensul de deplasare trebuie sa numere atunci cand se intrerupe raza cu degetul creionul un obiect... si sa afiseze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbg_1000 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 De cati digiti e nevoie?Poti face rapid prototipul, te pricep la partea cu corodat si lipit?Fa'mi pe privat o oferta financiara (de nerefuzat ) si da'mi nu numar de telefon si cred ca rezolvam intr'o saptamana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts