Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schimbare norma sunet

Recommended Posts

Am un tv Orion, ceva mai vechi, vreau sa-i pun sunet si pe DK, are un fus metalic rotund care nu permite. Am incercat si metoda cu o sarmulita de vreo 15mm pe intrarea asimetrica a fus-ului, imi afecteaza imaginea. Deoarece un fus K2960 este mai dificil de pus in acel loc, rog daca stie cineva vreo firma, magazin unde as putea gasi fus-uri rotunde permisive.Multumesc.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jack

3

• Tavi

2

• gabiz_ro

1

• MishuL

1

Top Posters In This Topic

scoti fusul metalic , il arunci pe geam si speram ca zboara in cap la un trecator nevinovat , iei un fus negru ,ii indoi primele 4 picioare la 90 grade , piciorul 2 si 3 le legi impreuna .râcâi frumos cablajul in locul unde a fost fus-ul metalic zburator si pui nou fus negru pe spatele placii in felul urmator :pinul 1 la intrare , 2 si 3 la masa , 4 la o iesire iar 5 deoarece evident ca nu mai ajunge sa il lipsesti direct , il prelungesti la a doua iesire cu sarmulita aia cu care stricai imaginea

Multumesc de sfaturi. Credeam ca gasesc undeva F 1057, de ex. Fiindca mi-ai sugerat sa pun unul negru-MSF 38,9K3 sau unul galben MSF 38,9K, poate imi spui si de unde le pot procura, stiu ca se pot recupera din alb-negru dar nu am iar in locurile unde am intrebat nu au decat K2960.

Iertatzi un neshtiutor care se baga'n vorba.... despre ce se discuta aici? Ca eu cumpar nishte modulashe de la magazin (sau le recuperez din tv gasite pe strada), le dau masa shi +12V shi firul "cald" il leg pe intrarea in modulul de sunet, shi gata sonorul- eventual dau putziiiin de miezul bobinutzei de pe placutza asta de care zic....

unele tv au filtrul de 38,9 alt model si chiar daca pui un convertor de ala de sunet nu o sa ai sunet de calitate.respectivul filtru are alte caracteristici.asta daca tv e mono,daca e stereo nu trebuie sa mai schimbi acel filtru.

Mergi si cumpara unul ca nu costa mult (vreo 35000 lei)Si se leaga cum a zis tavi .

Asa vreau sa-l leg cum a zis tavi. Vreau sa-l cumpar, dar de unde ?