Guest Dj Valy Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Am si eu un Akai GX 4000D negru.Un defect,care l-am citit si pe acest topic la inceput,inainte sa schimb condensatorii,dar chiar si dupa...se intampla doar cand comut pe Source,fara sa cuplez niciun alt aparat pe line in,si cu potentiometrele la 0,nemiscate deloc, pe canalul stang imi baga fasait, lucru care nu se intampla si pe canalul drept.Am inteles ca sunt anumiti tranzistori.Care sunt aceia?Este foarte enervat acel fasait, mai ales ca atunci cand trag benzi se inregistreaza cu tot cu fasaitul acela.Daca e sa schimb vreau sa pun tranzistorii si pt canalul stang si pentru cel drept pentru imprimare,sa nu mai am probleme. Link to comment
ROBEERT Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Incearca sa spreiezi tot ce-i comutator mecanic inclusiv si cel de inregistrare, ( mai putin cel de retea ) ca s-ar putea sa fie oxidati. Dupa ce-i spreiezi actioneaza-i de cateva ori sa patrunda spreiul la contacti. Incearca poate asta-i cauza.Succes. Link to comment
Guest Dj Valy Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Nu e asta cauza.Nu e nimic oxidat in el.Cand comut pe Source imi baga fasait doar pe un singur canal.Am citit pe un alt forum,dar la un alt model de magnetofon Akai cum ca ar fi niste tranzistori.Cine detine Akai gx 4000D si stie despre ce e vorba vreau sa ma ajute. Link to comment
Recommended Posts