Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Benq FP71G


 Share

Recommended Posts

Buna ziua!Acest monitor dupa schimbarea condesatorului C708 1000uF/10V a functionat corect iar a doua zi la pornire functioneaza corect aproximativ 30 secunde si se opreste .Tensiunile de 5V si 15V raman siguranta este buna ,piesele invertorului sunt bune condesatori schimbati cu altii noi .La o noua pornire functioneaza corect dar se deconecteaza dupa cateva secunde 30Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?Multumesc Nostrom

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

am patit la fel cu un benq fp737s.rationamentul meu:ceva se incalzeste si se dilata.am luat o lupa foarte puternica si am vazut clar cu ea o lipitura desfacuta circular in jurul unui piciorus de circuit integrat.am lucrat fara schema.eventual se poate ca unul din tranzistoare cind se incalzeste sa i se intrerupa o jonctiune.daca ti se pare prea simplu nu ma baga in seama.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines