Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

genius 5.1 5000

Guest fred

Recommended Posts

am si eu o problema cand il pun pe pc pe 5.1 boxa fata stanga se aude mai incet fata de celelalte . am inversat si mufele rca. tot asa . am pus sistemul la alt pc . la fel. daca il pun pe tv numai pe 2 iesiri[ pn la tv 2 mufe rca si in pc tot 2 mufe rca ] se aude egal in toate boxele .care e problema ? sa fie oare finalul pt sateliti? multumesc anticipat pt raspuns.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• quadrall

3

• zal

2

• palcu ion

2

Top Posters In This Topic

difuzoarele st ok.le-am schimbat intre ele. si tot asa . iesirea fata stg se aude mai incet .indiferent care difuzor pun [stanga sau dreapta]

exact nu stiu ce final st .ca nu l-am desfacut niciodata. am doar schema sistemului. am sa o atasez aici.sa fie oare de la condensator[care ar fi ala?]? multumesc pt raspunsuri

de obicei aparatura electronica o repara cei care au pregatire in domeniu,mai nou incercam sa reparam acasa cu ajutorul internetului,problema este ca cei care pot da eventuale sfaturi si solutii nu au in fata" obiectul cu pricina"

S? vezi dr?cie, c? integratul nu folose?te cond pe intrarea inversoare, oricum amplificarea e dat? de raportul dintre rez R89,90,96,97,121 (18k) ?i rez R92,93,99,100,122 (560 Ohmi). Deci verific? rez astea dac? nu e una de o valoare diferit? sau cu o toleran?? mare ?i ca s? m?re?ti amplificarea trebuie s? mic?orezi rez de 560 Ohmi de pe canalul respectiv. Mai e o variant?, dac? nivelul ?i tonalitatea semnalului redat de canalul acela sînt diferite, schimb? cond de pe intrare, de 10uF (C80,81,82,83,119).

http://www.classiccmp.org/rtellason/chipdata/tda7269.pdf

Baft?!