Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest constana2ro

incinte active made in Romania?

Recommended Posts

Guest constana2ro

sal! credeti ca exista vreun manufacturier din Romania care sa faca niste inceinte active de 15" pe 2 cai: 400w + 100w , care sa concureze la pret , calitate , design si facilitati (multitudinea de intrari , iesiri , corectii de pe panoul de amplificare) cu marcile consacrate , despre care se spune ca platesti mai mult firma?daca da...laudati-va oameni buni, nu le tineti numai pt voi! cererea e destul de mare! :lol:

Link to comment
Share on other sites

cererea e mare pe draq :x decit niste pocnitori de sony ...da de care proprietarul e foarte mindru ca sunt sony...garantat vasile poate satzi faca niste scule mai bune la acelashi pretz.ideea e sa vrei tu sa scotzi banu din buzunar :wink:

Link to comment
Share on other sites

Guest constana2ro

sunt convins ca poate sa faca. dar sunt curios in acelasi timp cum se poate descurca un manufacturier autohton cu designul si cu facilitatile la conectica pe care le ofera o incinta activa de firma.

Link to comment
Share on other sites

mai, voi vorbiti numai asa ca sa va aflati in treaba (ianfara de Constana2ro).In romania nu se fac boxe active din urmatoarele motive:1. NU este cerere destula2. Probleme de garantie. (o firma prefera sa vanda boxele sale + amplificatoare de alta firma, deoarace asa scapa de cosmarul garantiilor, daca se duce amplificatorul, este schimbat rapid cu unul identic.)3. Constructia un amplificator tip "Plate" pt incinte active este un proces extrem de complicat, mai ales daca se integreaza limitere, filtre active pt mai multe cai, protectii, etc, iar in final amplificatorul nu va fi niciodata produs in cantitati suficiente (din cauza punctului 1.) pt. ca pretul de productie sa rivalizeze amplificatoarele de firma .Cred ca am fost destul de clar 8)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vasile

La punctul 3 te contrazic.Nu poate sa rivalizeze cu pretul amplificatoarelor Chinezesti dar cu cele de firma se poate rivaliza DAR... nu se fac pentru ca snobul de roman nu le cumpara cu tot ca sunt mai bune ca si cele de firma la aceeasi pret.

Link to comment
Share on other sites

Guest DJ DNA

Confirm cele spuse de Vasile si Nexus .Cererea mica descurajeaza oferta .Am facut vreo cateva incinte active ( 250w + 80w ) cu tot ce trebuie , folosind amplificatoare de la PAudio ( modelul ce echipeaza incinta S-class 200 FA ) . Functioneaza ( toate ) impecabil iar pretul unei incinte cu 15" si Driver nu a trecut de 350 Euro .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines