Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
whitesnake

Transformator linii echivalent

Recommended Posts

Buna! Va mai cer ajutorul in legatura cu un televizor chinezesc alb negru. Transformatorul de linii este problema. Pe el este trecut un cod BSH8-N19B. Nu am gasit la magazinele din tara tipul asta de trafo si nici echivalentul lui n-au stiut care ar fi. Atasez cateva poze cu trafo-ul si tv-ul.

Link to comment
Share on other sites

toate televizoarele chinezesti alb /negru care au patruns in rsr sint echipate cu an5150 sau cu an5151 iar ca transformatoare de linii au astfel de bsc-uri urmate de diverse grupuri de combinatii de cifre si litere ...pot sa va asigur ca nu le veti gasi niciodata in niciun fel de catalog , iar din punct de vedere al disponibilitatii ....aceeasi poveste...nu se poate gasi absolut nicaieri... :da astfel de televizoare sint create in mod clar pentru lumea a treia ...iar cum noi sintem ...cel putin pe hirtie :rade: in uniunea europeana...nici macar un singur importator serios de componente electronice nu tine pe stoc trafo de linii pentru astfel de panarame...!daca trafo de linii este cu adevarat stricat , sfatul meu este sa abandonati cautarea...sincer , va veti convinge singur ca este o pierdere de timp...!

Link to comment
Share on other sites

Guest eminescu0

Salut!Am nevoie de ajutor in inlocuirea unui transformator de linii provenit de la un monitor de pe un aparat medical. Pe el sunt scrise urmatoarele:EFB-101T9D 3OT 3Sper intens ca ma veti putea ajuta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines