Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator linii echivalent

whitesnake

Recommended Posts

Buna! Va mai cer ajutorul in legatura cu un televizor chinezesc alb negru. Transformatorul de linii este problema. Pe el este trecut un cod BSH8-N19B. Nu am gasit la magazinele din tara tipul asta de trafo si nici echivalentul lui n-au stiut care ar fi. Atasez cateva poze cu trafo-ul si tv-ul.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• whitesnake

2

• palcu ion

1

• misuraelectronic

1

crezi ca merita?un asa tv nou se gaseste la vreo 100leidar parca nu as crede ca s-a defectat,nu de alta,dar nici n-am intalnit si nici n-am auzit....lucreaza la tensiuni mici si probabilitatea de a se strapunge e infima

toate televizoarele chinezesti alb /negru care au patruns in rsr sint echipate cu an5150 sau cu an5151 iar ca transformatoare de linii au astfel de bsc-uri urmate de diverse grupuri de combinatii de cifre si litere ...pot sa va asigur ca nu le veti gasi niciodata in niciun fel de catalog , iar din punct de vedere al disponibilitatii ....aceeasi poveste...nu se poate gasi absolut nicaieri... :da astfel de televizoare sint create in mod clar pentru lumea a treia ...iar cum noi sintem ...cel putin pe hirtie :rade: in uniunea europeana...nici macar un singur importator serios de componente electronice nu tine pe stoc trafo de linii pentru astfel de panarame...!daca trafo de linii este cu adevarat stricat , sfatul meu este sa abandonati cautarea...sincer , va veti convinge singur ca este o pierdere de timp...!

• 3 weeks later...
Guest eminescu0

Salut!Am nevoie de ajutor in inlocuirea unui transformator de linii provenit de la un monitor de pe un aparat medical. Pe el sunt scrise urmatoarele:EFB-101T9D 3OT 3Sper intens ca ma veti putea ajuta.