Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
adrianvmx

panasonic sasiu cp521

Recommended Posts

Va salut! as vrea sa rescriu memoria la acest tip de televizorul am dumpul dar nu stiu cum sa procedez.Am observat ca pe sasiu are o mufa de comunicare (conecatrea la calculator se face cu tv ul deschis ?)sau ar fi mai bine sa scot memoria afara si sa o programez asa cum ma pricep. Va multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Va multumesc pentru raspuns dar se pare ca trebuie sa mi expun toata problema .Este vorba de tv ul Panasonic cu sasiu cp521 al carui selector era in scurt pe tensiunea de 5 volti ,fapt ce lasa fara tensiune si microprocesorul .Am schimbat selectorul uv1316/a 1-4 cu unul no name uv1316 tv ul porneste dar imaginea este alb-negru si nu am sonor, mentionez ca tensiunile sunt ok am facut chiar si dump memoriei si tot degeaba .Singurul care ma pune pe ganduri ar fi procesorul dar nu as vrea sa l schimb de pomana . Va multumesc si va astept cu un sfat.

Link to comment
Share on other sites

Procesorul cu pricina este un TDA12021H . Are cineva datasheetul lui? Televizorul merge dar se vede alb-negru indiferent ca este pe antena sau pe AV ,iar sonorul lipseste cu desavarsire asta in conditiile in care etajul final audio functioneaza ....

Link to comment
Share on other sites

Sunt in posesia schemei si al binurilor iar codurile de obtiuni din service mode le am verificat de mai multe ori . Din meniu pot selecta normele video dar orice as alege el afiseaza alb-negru .Banuiesc ca problema este cu microprocesorul sau poate cu vreo componenta externa lui lucru greu de depistat utilizand schema electrica. Am inteles ca microprocesorul se poate diagnostica printr o interfata cu pc-ul.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines