Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema memorie

Guest mariusikbuzau

Recommended Posts

Guest mariusikbuzau

salut, am si eu o mica problema, am un audi a4 b5 din 1996, am inlocuit casetofonul original (care tinea fara curent posturile radio si altele) cu unul nou de la sony, mai exact CDX-GT230, dar acesta are un cablu (galben) care trenuie alimentat cu curent permanent(nu stiu de cati v si a) pentru a pastra memoria (setarile, posturile radio, etc). mufa cu cablurile care vine de la masina la casetofon nu are acest fir :cry: , cum trebuie sa procedez sa conectez acest fir ca este stresant :sparge: , cum scot cheile uita tot, si de fiecare data trebuie sa il resetez :speriat . va multumesc mult,cu stima, mariusikbuzau

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zvasile

2

• Dr.L

1

Top Posters In This Topic

trebuie sa ai pe mufa de la masina un fir care are curent permanent(fara contact),dar ca sa vezi care e trebuie sa masori cu un aparat de masura si masori fara contact pus si il legi pe acel fir cu galbenul,e imposibil sa nu fie,e alta culoare dar treb.sa masori ca sa vezi care e,trebuie sa fie pe el 12v,daca nu ai pe nici unul 12v fara contact verifica un pic sigurantele

vezi ca ala galben e firul de putere,adica de acolo consuma cd-playerulsa reziste la 7A fara problemeala rosu se pune dupa contact si consumul acolo e f mic

Guest mariusikbuzau

vezi ca ala galben e firul de putere,adica de acolo consuma cd-playerulsa reziste la 7A fara problemeala rosu se pune dupa contact si consumul acolo e f mic

multumesc mult,am reusit, am inversat rosu cu galbenu, mersi inca odata :101