obywan Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Am o rugaminte pentru cei care au mai avut aceasta problema. M-am apucat sa repar televizorul unui prieten, un televizor SEG cu sasiu 11AK37-10 adus din Anglia la care s-a ars transformatorul de linii care este model Orega 40348A-25C/10763020/30015950. Pe situl celor de la HR Diemen am gasit echivalentul HR8790 dar dupa ce am cautat la toate magazinele online nu am gasit nici macar modelul celor de la HR desi as prefera varianta FBT8790. Daca a avut cineva problema aceasta si stie de unde as putea procura acest tip de transformator(preferabil FBT sau o varianta mai accesibila ca pret) rog tare mult sa imi raspunda si mie. Ar mai fi o varianta cu HR8029 care este aproape la fel dar la pinul 5 (iesire 26V) pe HR8790 am 205Vpp, pe cand pe HR8029 la pinul 5 am 355Vpp. Asta inseamna ca voi avea o tensiune mai mare la iesirea pinului 5 daca folosesc varianta cu HR8029 care e mai usor de gasit. Rugamintea mea este daca stie cineva o modalitate simpla de a reduce acea tensiune la valoarea de 26 V (205Vpp) fara prea multe modificari fata de varianta de baza. Multumesc anticipat tuturor celor care macar citesc subiectul deschis de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
obywan Postat Iunie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2009 Multumesc mult pentru echivalent. O sa incerc sa il caut si sper sa am noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maresmircea57 Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 In ultima oferta pe care o am de la D-l Costel Cristea, HR8790, se afla pe stoc la 45RON. Numerele de telefon au fost postate mai sus de Codrin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.