Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In XP calculatorul se restarteaza la oprire


Vizitator fly28

Postări Recomandate

Vizitator fly28

Am urmatoarea situatie si sper ca un forumist sa ma ajute sa gasesc o solutie inteligenta la ea ( cu reinstalare sigur merge dar nu vreau ) . Calculatorul are 2 partitii cu doua instalari ale aceleiasi versiuni de XP . La prima partitie , când ii dau sa se opreasca , fie de la buton fie cu mouse-ul , calculatorul reporneste ; daca in timpul procesului de boot-are apas butonul de oprire atunci chiar se opreste . Pe partitia a doua totul functioneaza OK , deci nu e o problema de hard sau BIOS .Orice sfat sau sugestie sunt binevenite .Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator fly28

Ptr. simmy : la primul link se face referire la un soft ( roxy ) pe care nu-l am ; al doilea link in schimb mi-a oferit un punct de plecare si acum sondez intens . Eroarea care apare la oprire are codul " C000021a " cu adresa 0x00000000 . Solutia cea mai simpla pe care o ofera multi este de a reface ultima configuratie care mergea ; din pacate aceast lucru nu mai e valabil pentru mine pentru ca am avut mai devreme stupida idee sa-i dau o suprainstalare a XP-ului .Ptr. alexutu : daca nu as fi avut doua instalari ale XP-ului , acum as fi " orbecait " intre hard , BIOS si soft . Asa stiu in mod sigur ca eroarea tine de primul sistem de operare . Pe cele doua instalari de XP am lucruri complet diferite si abordari diferite .

Link spre comentariu
Vizitator fly28

Dup? ce am testat ideile forumi?tilor dar ?i indica?iile "pre?ioase" de pe site-ul M$ am ajuns la concluzia ca singura cale a fost de a reinstala Windows-ul , ceea ce am si facut . S-a aplicat si aici proverbul ca " drumul cel mai scurt e cel cunoscut " ( sau cum o fi ) .

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări