Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest fly28

In XP calculatorul se restarteaza la oprire

Recommended Posts

Guest fly28

Am urmatoarea situatie si sper ca un forumist sa ma ajute sa gasesc o solutie inteligenta la ea ( cu reinstalare sigur merge dar nu vreau ) . Calculatorul are 2 partitii cu doua instalari ale aceleiasi versiuni de XP . La prima partitie , când ii dau sa se opreasca , fie de la buton fie cu mouse-ul , calculatorul reporneste ; daca in timpul procesului de boot-are apas butonul de oprire atunci chiar se opreste . Pe partitia a doua totul functioneaza OK , deci nu e o problema de hard sau BIOS .Orice sfat sau sugestie sunt binevenite .Multumesc .

Link to comment
Share on other sites

Guest fly28

Ptr. simmy : la primul link se face referire la un soft ( roxy ) pe care nu-l am ; al doilea link in schimb mi-a oferit un punct de plecare si acum sondez intens . Eroarea care apare la oprire are codul " C000021a " cu adresa 0x00000000 . Solutia cea mai simpla pe care o ofera multi este de a reface ultima configuratie care mergea ; din pacate aceast lucru nu mai e valabil pentru mine pentru ca am avut mai devreme stupida idee sa-i dau o suprainstalare a XP-ului .Ptr. alexutu : daca nu as fi avut doua instalari ale XP-ului , acum as fi " orbecait " intre hard , BIOS si soft . Asa stiu in mod sigur ca eroarea tine de primul sistem de operare . Pe cele doua instalari de XP am lucruri complet diferite si abordari diferite .

Link to comment
Share on other sites

Guest fly28

Dup? ce am testat ideile forumi?tilor dar ?i indica?iile "pre?ioase" de pe site-ul M$ am ajuns la concluzia ca singura cale a fost de a reinstala Windows-ul , ceea ce am si facut . S-a aplicat si aici proverbul ca " drumul cel mai scurt e cel cunoscut " ( sau cum o fi ) .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines