Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
MirceaM

Cum se poate cumpara?

Recommended Posts

Cum se procedeaza pentru a cumpara ceva ce gasim pe un site? Exemple:- as cumpara un kit de Megasquirt (un fel de ecu pentru masini).- as cumpara o placa de dezvoltare pentru 16F877, de la yugoslavi (mikroelektronika.co.yu).Ma intereseaza toate detaliile (de la oameni care au cumparat), inclusiv ce se intampla in relatia cu statul roman, de unde anume se ridica produsul sosit, cat se plateste etc..

Link to comment
Share on other sites

Guest sergiu_q

daca primesti vreun pachet cu o firma de curierat gen fedex , ups...il vei primi acasa direct pentru ca firmele mari de curierat au propriul birou la vama...daca primesti cu alti curieri mai mici sau care lucreaza cu posta va trebui sa mergi la biroul vamal al postei (ems e un exemplu)daca pachetul nu depaseste valoarea de 40 de euro nu platesti vama ..else..platesti parca tva-ul doariar ca sa cumperi ceva tre sa il gasesti pe cel care vinde :) (adica unul care iti poate trimite in romania ) eu am luat componente de la digikey din usa si nu au fost probleme . in general ai nevoie de o carte de credit in valuta si treaba e ca si rezolvata. placa de dezvoltare cred ca o gasesti si pe la noi .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines