Guest renhel Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Un prieten ma roaga sa-i fac rost de un aparat de masurat priza pamint. Pentru detalii si informatii va rog sa ma contactati pe mail sau yahoo messenger. Multumesc. Link to comment
MishuL Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 La mine la serv. sunt nishte oameni care masoara periodic impamantarile, daca vrei va pun in legatura. Link to comment
MishuL Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Am vorbit cu omul. E valabil, dar.... dupa 28 mai- nu shtiu exact motivul.... Eu voi pleca la mare intre 21 shi 28, daca vrei vorbim pe 30 shi va pun cumva in legatura.Yiiiupppiiii! Aniversez 100 de mesaje pe forum :!: Link to comment
Craciun Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 E bun un multimetru de firma sau pentru instalatii industriale speciale un miliohmetru dedicat. O priza de pamanat uzuala se incadreaza in 1-2 Ohmi, maximum admis ar fi 4 Ohm, iar una "ideala" sub 1 Ohm. Daniel Link to comment
MishuL Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Eu nu ma pricep, oamenii ashtia lucreaza la alt serviciu, in aceeashi cladire cu mine. Link to comment
Recommended Posts