Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

INDICATOR LUMINI APRINSE

fwfw

Recommended Posts

vreau sa fac un montaj care sa isi dea seama ca atunci cand am luat contactul sa ma anunte prin intermediul unui buzzer daca am uitat luminile aprinse ptr. inceput ma-m gandit la un comparator care pe una din intrari sa primesca plusul de la contact iar pe cealalata plus de la pozitii, fs si fl iar apoi iesirea compartaorului sa imi comande un buzzer sau o mica sirena, poate cineva desena o schema ?

• Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• fwfw

3

• diaconuliviu

3

• ironickSQUAD

2

• dragostalpau

2

Guest lucian_v

a primit-o totusi cineva? da-ti primit-o trimiteti si voi ca poate omul nu are timp sa trimita la toti in parte. va multumesc.

da-mi pe pm o adresa de email si-ti trimit schema care am facut-o eu si merge

........ :evil: da-o si la mine si o pun eu pe forum....
dragostalpau

eu nu am mai urmarit subiectul asta fiindca problema mea fusese rezolvata de mai mult timp

dar se pare ca nici cel care a creat subiectul nu l-a mai urmarit, fiindca eu i-am zis sa-mi zica pe mp o adresade email sa-i trimit schema; cineva mi-a dat pe mp adresa de mail si a zis ca vrea schema si eu am trimis-o la [email protected]

o sa o mai trimit si la [email protected] si probabil o sa apara pe site