Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
dre

Acer Aspire 3002 wlmi nu booteaza

Recommended Posts

Apas pe butonul de pornire, se aprinde o fractiune de secunda ledul , ventilatorul se misca 1-2 mm si apoi pauza. Am incercat sa schimb slotul la ram ,pornire fara ram ,fara hdd ,scos wirelless . Nimic. Face la fel si nu se aude nici un bip de diagnosticare. Merge pe priza , bateria s-a stricat acum un an. Am incercat si reset de bios prin scoaterea bateriei pentru cateva minute. Nu are jumper de reset. Ceva idei?

Link to comment
Share on other sites

Ai facut upgrade de bios si s-a dus dreq... Ha Ha Ha Posted Image

 

Cauta pe forum, am dezbatut eu problema asta in mai multe topicuri (p-aici pe la hardware), unul era de comparatii marci laptopuri sau ceva de genul.

Rezolvarea: scosul cipului de bios, montat soclu, programat cipul in programator si reatasat la laptop. Unde? Service...(ca garantie sigur nu mai ai)

 

 

PS: Scuza-mi manifestarea de mai sus, topicul tau mi-a adus aminte atat de chestii neplacute cat si de chestii placute (probleme cu laptopul si o "teapa" trasa cu acest laptop unui prof la care lucram si care-si batea joc de noi - teapa in sensul ca i l-am vandut si l-am folosit pe post de pc de scarbiciu iar la o luna dupa ce am plecat de acolo i s-a stricat Posted Image scarba dreq)

Link to comment
Share on other sites

Incearca sa faci ce ti-am recomandat vizavi de bios (la mine avusese parte de un upgrade nereusit si se comporta la fel). Daca asta nu rezolva problema, inseamna ca s-a dus dreq placa de baza si-ti poti lua adio de la el (eu am fost cu al meu la service in perioada garantiei, la astea pica la greu placa de baza, cel putin asa imi spunea ala din service)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines