Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest elena27

ajutor,

Recommended Posts

Guest elena27

am nevoie de ajutor sa nu radeti sunt o necunoscatoare asa ca va rog , daca se poate cat mai urgent am cumparat un modulator fm "fara nume " si nu imi citeste de pe stick usb ?ce ar trebui sa fac (imi reda doar melodiile aflate in memoria lui la cumparare , adica in jur de 10 min)va rog daca se poate sa imi spuneti pas cu pas :jytuiyu

Link to comment
Share on other sites

Guest elena27

modulatorul este o "trompeta " cred , ALIEN , l-am primit cadou acum vreo jumatate de an mare lucru nu am ce detalii sa dau ca ambalajul l-am aruncat demult , iar singurul lucru care scrie pe el este 1GB in locul unde se introduce portul USB melodiile le pot copia in format winamp sau media player?P.S. era singurul mod in care puteam atrage atentia fiind de sex feminin nu ma baga nimeni in seama asa ca scuze

Link to comment
Share on other sites

daca e acesta: http://www.tomtop.com/product_1726.html ,ar trebui sa mearga cu orice format(mp3,wma).incearca sa-l ''gadili'' putin,poate nu face ceva contact,dar daca spui ca merg ascultate melodi din memoria lui ,iar de pe stick-ul tau nu,gandul ma duce la incompatibilitate intre stick si modulator(modulatorul cere maxim 1GB si tu poate ai mai mult pe stick).incearca cu mai putine melodii si nu in foldere.

-winamp si media player sunt playere care ''ruleaza'' fisierele de diferite tipuri(audio,mp3,wma,dvd,vcd,etc) in functie de codecurile pe care le au.incarca pe stick cateva melodi care sti sigur ca sunt in format mp3 sau wma si revin-o cu observatii.succes!

Link to comment
Share on other sites

Cand introduci stick-ul , modulatorul il vede ? Afiseaza ceva ? Esti sigura pe stick ? Orice fel de modulator FM trebuie sa vada formatul mp3 , este cel mai popular format din zilele noastre. Winamp-ul poate citi mai multe formate , MediaPlayer-ul la fel , trebuie sa te asiguri ca scrii in format mp3 pe stick , si ca acesta functioneaza.

Link to comment
Share on other sites

Guest elena27

modulatorul nu vede stick-ul nici macar gol pe stick sunt sigura ca am cumparatu unul nou special si e si de 1GB

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu ce sa zic , dupa toate datele , este posibil sa fie o defectiune in modulator , ar trebui sa incerci totusi si cu alt stick - al vreunui prieten , se poate sa existe o incompatibilitate intre ele... Stick-ul este usor de verificat . Ceea ce scrii pe el din calculator trebuie sa si poata fi citit de catre calculator. Are led ? Se aprinde led-ul cind il introduci in modulator ?

Link to comment
Share on other sites

Guest elena27

de probat am probat cu toate vreo 3 buc si la nici unul nu s-a aprins ledul probabil ca are modulatorul vreo defectiune asa ca m-am gandit la cea ma simpla solutie ALTUL NOU :cry:

Link to comment
Share on other sites

Clar e defect ... Dar chiar daca iti trebuie repede , si iti iei unul nou , te sfatuiesc sa-l duci si pe acesta la un doctor , e posibil sa fie o defectiune minora , de regula pe la contacte mufa , sursa de alimentare , si atunci il recuperezi cu un pret rezonabil... Sorry... Se poate face , eu repar destul de des asa ceva... Cauta un meserias si vei vedea.

Link to comment
Share on other sites

Guest elena27

multumesc pentru sfaturi o sa incerc ambele variante , si dusul la meserias si o sa cumpar si altul depinde ce o sa-mi iasa mai intai in cale o seara frumoasa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines