Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema Eurocolor CTV-2046 TXT

Guest mi6ha9

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mihai78

5

• FLORIN IORDACHE

2

• cornel1962

2

• maresmircea57

1

Top Posters In This Topic

REGULI OBLIGATORII PENTRU CERERE DOCUMENTATII SI DUMPURI----Incercati un mic efort voi care cereti ceva sa dati date complete despre ceea ce aveti nevoie pentru a scuti pe cei care vor sa va ajute sa piarda ei timpulceea ce trebuie cand cereti ceva :- sasiul - in cazul in care aveti nevoie de schema sau manual service- procesorul , sursa, jungla - in caz ca sasiul este neidentificabil si aveti nevoie de o schema- procesor si memorie - chiar daca se stie sasiu si model ( care sunt la fel, necesare in acest caz ) in cazul cand cereti continuturi de memorie- adresa de mail pe yahoo sau gmail in cazul in care nu aveti adrese platite fara limita de transfer - multe manuale sunt mari si nu e nevoie sa ocupam aici spatiu si sa pierdem timp cu upload ( sa nu va vad cu adrese de mail pe hotmail sau alte porcarii care nu permit fisiere mari )sper ca s-a inteles ideea !vreti sa fiti ajutati ?atunci respectati timpul celor care pot sa va ajute, ca voi castigati bani din acest lucru, nu cei care va ajutacine nu va respecta aceste reguli va fi ignorat referitor la cerere Sasiu 11AK30, cumva?

Guest mi6ha9

da...multumesc frumos....si va rog sa ma scuzati ca nu am detaliat...doar ca eram putin obosit si am uitat sa citesc regulamentu

• 6 years later...

Buna ziua As dori si eu un dump pt Eurocolor CTV-2009 TXT sasiu 11ak56-4. Multumesc.

Procesorul este acesta: TDA9551H-N3-3 ?

Am reprogramat memoria, am sunet, numai ca in stand-by am un "suierat" deranjant in difuzor

... mai incercati cu alt dump, sper ca ati pus un soclu !

De obicei suieraturi produc componentele incercuite cu rosu(mai ales ca sunt si smd,recomand inlocuirea cu piese normale)

4,7Ohm+0,1uF

Edited by Andrei Tabacaru