Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest Florin Ionescu

Schema

Recommended Posts

Guest Florin Ionescu

Cine ma poate ajuta cu o schema de un mp3 player cu control prin telecomanda si cu display LCD.Citirea datelor o fac de pe un hard disk.El trebuie sa afiseze playlistul si forma semnalului.Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Guest Florin Ionescu

Stimate domn limbajul dumneavoastra lasa de dorit,nu fac licenta in locul fiului eu am facut-o atunci cand trebuia.Incerc sa il ajut asa cum pot eu pt. ca el nu are timp acum din cauza examenelor.

Link to comment
Share on other sites

Guest Florin Ionescu

Ma gandeam ca poate pt. ce ii trebuie gasesc o schema mai simpla ca cea pe care o am eu.Problema este ca nu gasesc toate piesele si nici pe cineva sa mi le procure sau sa imi faca montajul.Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Ieri te-am intrebat daca vrei sa-ti comand eu, dar ai zis ca iti cumperi singur componentele.Schema aia nu-i complexa numai ca-i facut pe mai multe pagini si cu magistrale de date, pe forum gasesti oameni care iti proiecteaza cablajul si il si fac, daca vrei pot sa ma ocup si eu dar contra cost.

Link to comment
Share on other sites

Guest Florin Ionescu

Stimate domn nici eu nu stiu ce am mai zis pt. ca asa este cand ai copii si iti traseaza sarcini.Abia azi m-am lamurit si eu cu el pt. ca am fost pana la el.Deci el vrea un mp3 player cu control prin telecomanda cu display LCD.Citirea datelor o face de pe un hard disk.Ca soft trebuie sa afiseze playlistul si forma semnalului am inteles eu.Am facut rost de schema originala si cateva poze.De fapt acestea se gasesc la : http://www.MicroSyl.com la sectiunea Mp3.Pe linga acestea mai are nevoie si de un programator compatibil cu AVR.Cam atata.Daca ma puteti ajuta bineinteles contra cost cu aceste montaje ar fi ok.Tin sa va mai spun ca mi-ar trebui pana in data de 10 iulie.Cu stima.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines