Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest Moko

Nokia 6021

Recommended Posts

Am si eu o problema cu un Nokia 6021. Telefonul mergea in orice retea. Acum vreo 2 saptamani am scos sim-ul cu care-l foloseam pentru a pune unul de pe alta retea (il mai folosisem anterior in respectiva retea!). Cand am montat acumulatorul si l-am pornit mi-a afisat pe ecran: "LOCAL MODE". Si asa a ramas...vreo 2 zile dupa care mesajul s-a schimbat in: "TEST MODE".Acum nu mai afiseaza absolut nimic. L-am lasat la incarcat. Degeaba. I-am schimbat acumulatorul cu un altul (nepotrivit ca dimensiune, dar cu aceeasi tensiune 3,7V), de la un Nokia 1600 si ... surpriza ! Merge ! Acumulatorul anterior(Li-Ion), original, n-a facut figuri niciodata, a fost incarcat "corespunzator" .Are cineva idee ce s-a putut intampla ? Nu de alta, dar ma roade curiozitatea ! In plus stau si ma gandesc daca sa iau alt acumulator (~120RON) sau sa cumpar de banii astia alt telefon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines