Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest CAMATARU

COLTARI DE BOXA SI SITE 15"

Recommended Posts

Guest CAMATARU

Buna,Ajutati-ma si pe mine va rog, de unde cumpar si eu coltari de boxa daca se poate comandand pe net on line.Si eventual site de 15".Multumesc anticipat tuturor.Ionut :( :( :(

Link to comment
Share on other sites

nu stiu cum calculezi tu frate preturile :cry: dar o boxa cu fatza de 50cmx80cm=0,4Mpatrati(un ex.) cu 990.000 lei Mpatratvine 400.000 :lol: :lol: :lol: o plasa d-aia de 12'' e 50.000....daca nu stiai :P :P :P de 15'' putin mai scumpa :wink: va rog sa nu va mai recomandati fiecare site-urile...sau cel putin faceti-o pe privat :cry: :cry: :cry:

Link to comment
Share on other sites

de ce sari repede la beregata celor care incearca sa ofere asistenta unei persoane care o cere?Mi se pare ca titro a incercat sa ajute persoana respectiva oferindu-i servicii, la care in mod normal poate nu ar fi avut acces.Hai sa fim seriosi, crezi C&C Audio Systems isi face banii din vanzari de tabla perforata facute pe acest forum ?Daca erai tu in locul locul acelei persoane, ai fi preferat sa ti se spuna sa mergi la Discoshop sau la Bega Tahnomet sa cumperi o coala de 2 mp la 40 Euro + TVA (pt ca aceea e comanda minima) Think about it! :?P.S.

o plasa d-aia de 12'' e 50.000....daca nu stiai de 15'' putin mai scumpa

cred ca iti place la nebunie plasticul :wink:
Link to comment
Share on other sites

omul a cerut o sita d-aia SIMPLA !!! de 15''iar el a venit cu oferta firmei lui...apoi l-a mintit pe om...cica iese mai ieftin...CUMPARA DE LA MINE !!! ca-i aproape gratris...fara suparare :oops: :oops: :oops: dar aia suna a mai mult decat TZEAPA !!! daca omu' vrea sa ia d-aia nu am nimic in potriva :wink:

Link to comment
Share on other sites

ale la 50.000 nu-s foarte JMECHERE...dar oricum nu-s din plastic...si oricum tabla lui nu-i CEVA PREMIUM !!! :idea: :idea: :idea: daca nu stiai... :P si inca ceva de la 50.000 lei la 400.000 e o crestere de 800%, nu crezi ???

Link to comment
Share on other sites

titro a scris:

 

Poti sa cumperi grilaj de protectie taiat la dimensiune care sa acopere toata fata incintei de aici: http://www.proaudio.go.ro si nu iesi mult mai scump decat cu un grilaj de 15" care acopera doar difuzorul de bas.

 

citeste te rog cu atentie ce scrie mai sus.

 

omul a cerut o sita d-aia SIMPLA !!! de 15''

iar el a venit cu oferta firmei lui...apoi l-a mintit pe om

astea sunt acuzatii grave, cum le poti dovedi?

 

cica iese mai ieftin...CUMPARA DE LA MINE !!! ca-i aproape gratris...

fara suparare

esti sigur? :? poate acel "Poti" subliniat cu rosu, te mai lumineaza... 8)

 

 

dar aia suna a mai mult decat TZEAPA !!!

se pare ca esti foarte pornit, cu ce a gresit titro, ai vreo problema cu produsele lui, ai cumparat ceva de la el si te-ai trezit cu bolovan in pachet in loc de amplificator?, sau ce anume. :?

 

Nu mai am nimic de adaugat

 

P.S.

Discutia aceasta este un mare OFFTOPIC, titro, te rog sa stergi discutia asta aiurea dupa vreo zi-doua, stii tu de ce... :twisted:

Link to comment
Share on other sites

:lol:

m4xx, eu nu am obligat pe nimeni sa cumpere absolut nimic, nici nu am incercat sa conving pe nimeni de nimic, doar am oferit o varianta la care foarte putini au acces. Multi constructori amatori de incinte ar fi vrut sa aiba acces la acest gen de produs si pana acum eu nu stiu nici o firma care sa il fi oferit, mai ales ca debitarea se face la dimensiunea ceruta de client. In fabrica pretul pt tabla perforata este de 40 Euro + TVA pt o coala de 2 mp iar daca mai iei in considerare ca o fasie de 4 cm de jur imprejur este inutilizabila pt ca nu este gaurita si mai iei in considerare si pierderile care rezulta dupa debitarea la n dimensiuni cerute + costul vopsirii iti vei da seama ca adaosul nostru tinde vertiginos catre zero.

 

Iar calculul tau cred ca e putin exagerat pt ca eu nu am vazut inca incinta cu difuzor de 15" care sa aiba fata de 50x80 cm, hai sa fim seriosi.

Daca Vasile considera ca e necesar il rog respectuos sa stearga orice post de-al meu care nu respecta regulamentul forumului.

 

Si ca sa fiu on-topic plase de protectie de 15" se pot comanda direct de pe net aici: http://www.bos.ro

Link to comment
Share on other sites

imi cer scuze pt atitudinea IMPULSIVA...n-o sa se mai repete...nu stiam ca implica ACESTE PLASE :cry: :cry: :cry: sorry inca o data...Apropo de plasa si de producator...foi de aluminiu(d-alea groase dar fara striatiuni) pt construcitia de CUTII de AMPLIFICATOARE stii cam cat ar face ???stiu ca-s foarte SCUMPE :cry: :cry: :cry: dar asa ca idee cat ar face o foaie de 2x1 M ???(in functie de grosime...bine inteles :wink: )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines