sxnel Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Panasonic tx-21 jt2p / b sasiu Z-M3L , fara sunet , iar la activarea butonului din telecomanda apare osd cu linia de volum "blocata" undeva la jumatate . Butoanele din panoul frontal nu-si respecta indicatiile. Initial aveam imagine iar programele se puteau schimba . Dupa incercarea de a rescrie memoria , nu mai am decat rastru restrans pe vertical .Televizorul este echipat cu integratul "face tot" TDA 9361 PS/N2/411017 , memorie s24c16 . Am deconectat memoria pt rescriere , din pacate un pin a cedat , pinul 8 . Am inlocuit-o cu 24c16a dar nu am gasit pana acum nicaieri un dump corespunzator . Va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu un dump ! Multumesc anticipat ! Link to comment
sxnel Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Multumesc foarte mult , chiar acum o sa le incerc ! Link to comment
sxnel Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Au fost bune bin-urile , multumesc ! Link to comment
kty Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Le mai puteti posta inca o data . Am aceeasi problema cu bara volum blocata si nu gasesc nici un dump ok.Multumesc anticipat. Link to comment
dan cod Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Uite un dump 100% bun.succes. Link to comment
Recommended Posts