Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recunoastere difuzor


mely17

Recommended Posts

Am primit o pereche de difuzoare de la o cunostinta, problema este ca nu stiu nici ce marca is nici ce putere au, doar impedanta de 8Ohmi! Recunoaste cineva acest difuzor?

http://img80.imageshack.us/img80/1548/dsc08442.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/8782/dsc08443.jpg

http://img181.imageshack.us/img181/6206/dsc08445.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/9886/dsc08446.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Difuzoarele sunt de 10" si nu au fost scoase din televizor! Acuma is intr-o incinta inchisa de 60L(facute la nimereala) si nu is multumit de cum suna! Adica nu are bas mai de loc numa in unele locuri ale camerei de exemplu cand is intins in pat suna foarte bine dar cand ma ridic din pat nu se mai simte basu deloc! Din motivul asta am apelat la voi, cu speranta ca cineva va recunoaste aceste difuzoare si imi va putea recomanda un volumul potrivit la difuzoare sau cel mai bine ar fi parametri acestuia dar nu am mari sperante sa aiba cineva parametri,Multumesc,O seara placuta,

Link to comment
Share on other sites

Am experimentat, nu am ajuns la concluzi concrete, mai exact: Am pus carti in incinta care au scazut volumul cu vreo 10-15L si deja boxa nu mai suna la fel! Suna de parca era un pic infundata, simteam vibratiile dar bas deloc am inceput sa mai tot scot din carti dar cel mai bine sun fara carti :rade: :ras: ! Oare nu ii trebe bass reflex la acest difuzor sau alt tip de incinte? :nas:

Link to comment
Share on other sites

:ras: ! Oare nu ii trebe bass reflex la acest difuzor sau alt tip de incinte? :nas:

Probeaza si asta in aceeasi incinta, acoperind cu fanta cu burete bagat presat. Iar apoi iar joaca-te iar cu volumul incintei. :rade:
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines