Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radiocasetofon Blaupunkt CAR 300


Guest leuceaemil

Recommended Posts

Guest leuceaemil

Fara sa am intrerupere de curent radiocasetofonul a amutit. Stiu sa introduc codul, stiu numarul codului, dar nu reusesc sa ajung la faza de introducere a codului, nu se activeaza aceasta stare. Simptome: becul rosu de control din partea dreapta nu mai pilpaie , sta aprins tot timpul. Rog sprijin.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply
Guest _Zey_

vezi sa nu ai arsa siguranta din spatele casului,e rosie parca,se poate sa fie arsa,daca nu e arsa,scoateti mufa de alimentare a casului si o bagati inapoi,codul se poate baga cu contactul pus daca e legat pe contact,mai uitativa si la sigurantele de la tablou.....incercati

Link to comment
Share on other sites

Guest leuceaemil

Am verificat siguranta CAS-ului, nu este arsa, m-am uitat si la sigurantele din tablou si nu am gasit nereguli.Becul de control de pe partea frontala inainte palpaia, acum sta tot timpul aprins, aceasta indica faptul ca se alimenteaza cu curent. O fi alt bai, astept sugestii. Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Verifica cu atentie fata aparatului , este posibil sa ai un buton de RESET. Undeva sub un orificiu , nu e pus la vedere , ca buton. Daca are asa ceva , il apesi o data cu un ac sau o scobitoare , dupa asta verifici starea logica a LED-ul-ui. Daca nu porneste , atunci e clar ca led-ul aprins , indica o avarie. Poti incerca sa resetezi si decuplind pur si simplu mufa de alimentare pentru 2 min. Bafta !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines