Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
mecomanv

Ce chestie mai e si asta?!?!

Recommended Posts

Iata ,am un wobler ,l-am primt ,si nu stiu la ce se foloseste ,si cum se lucreaza cu el ...nu stiu nici macar principial....Sper sa nu radeti de mine ,ca nu am fregventat prea des nici macar clasele primare ,si inplus de asta ,m-am nascut si locuiesc undeva pe coclaurile transilvaniei,unde nu prea vezi picior de ..."om".Si chiar porcaria asta de net ,nu o am decat de un an de zile...;asa ca poate ma ajutati un pic ...teortetic ....,sa mai inteleg cate ceva despre acest aparat. Iata incerc sa pun si o poza daca o sa mearga....Am ramas mirat cand am vazut ce calitate au mufele ...,si restul constructiei ,care se pare ca a fost facuta pe vremea cand se mai facea ceva ....calitae ,in sensul ca poti da cu el de pamant ... Am vazut ca s-a mai scris pe forum despre acest aparat...Cu respect, va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Pina afli mai multe informatii despre aparat incearca sa fii mai blind cu el :sparge: S-ar putea sa fie cineva care sa aibe nevoie de el si sa stie la ce foloseste...Daca ai un radioamator mai priceput prin zona o sa-ti spuna el ce si cum.

Link to comment
Share on other sites

am vazut ca maufele care se afla in cutie ,inca erau impachetate in hartia de fabrica ,nu au fost desfacute ...eu le-am desfacut si m-am uitat la ele ,si pe urma imediat am venit la porcaria asta de calculator sa scriu pe forum:))))))))Daca functioneaza? nu stiu !,..trebuie sa incerc ,daca va fi cineva care sa-mi furnizeze ceva instructiuni ,cum sa-l incerc ....:nas: asa ca nu mai stati pe ganduri!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines