Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAL sau MNC

Guest inalbi5m

Recommended Posts

Guest inalbi5m

Ce sugerati pt un sunet cat de cat intr-o masina (intre SAL si MNC).Astept pareri si sugestii,daca a folosit cineva vreunul dintre cele doua si ce impresie i-au lasat.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BLK

1

• ReLLaXX

1

• SORAN

1

• LUCI

1

Top Posters In This Topic

Eu am folosit sal multe modele si pt bani lor fac ceva dar in masina nu prea merg pt subwoofer deoarece nu au fregventa prea joasa iar cele care au nu sunt sensibile.

Ambele sunt firme unguresti, cumparatoare de marfa OEM de prin China &Co. Diferenta e ca SAL vinde de zeci de ori mai mult decat MNC la ei acasa. Si MNC au o promovare mai buna pe la noi (degeaba) :lol: . Incearca Directed Audio la bani de SAL si MNC. Vorbim deja de alta mancare de peste, alta calitate si alte multele. :wink:

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Intamplator tata a fost la fabrica de difuzoare SAL in Ungaria, deci nu se aduc din China si nici nu se pot compara cu chestiile care vin din China&Co la bani putini. SAL face si difuzoare profesionale pt. sonorizari insa nu prea sunt cunoscute la noi. Eu am woofer SAL de masina gama aia Rally si suna superior unui difuzor JBL de aceleasi dimensiuni. Suna mult mai bine pana la o anumita putere insa JBl suporta mai multi wati ;)

• 1 month later...
Guest m_mayday

in cluj au si magazin de desfacere undeva astia sau nu? pot sa vad si eu cam ce marfa au?eu sunt in cj la faculta si ar fi ceva sa trec p la ei sa vad ce marfa au