Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer legat la modul , legat la preamplificator


Guest razzzvy

Recommended Posts

Guest razzzvy

salut

Am un subwoofer http://i248.photobucket.com/albums/gg17 ... G_3130.jpg , dar nu am amplificare la el.

Eu vreau sa cumpar un modul http://www.hi-end.ro/amplificator-audio ... -2051.html si apoi sa le conectez la statia mea care are doar iesire preamplificata. http://i248.photobucket.com/albums/gg17 ... statie.jpg (SW-OUT)

 

Problema.

Cum conectez subwooferul(4 ohmi) la modul si apoi ce cabluri imi trebuie pentru a iesi din modul in statia mea . (SW-OUT)? sau nu trebie legat la statie, ci direct la calculator?

Multumesc

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

kit-ul ales nu suporta impedante de 4 ohmi ci de la 8 ohmi in sus ! cauta un kit care sa suporte astfel de impedante.legaturile le faci astfel:subwooferul il legi la iesirea kit-ului,semnalul aplicat la intrarea(audio) il poti lua fie de la iesirea statiei tale(sw-out) fie de la pc din mufa de iesire subwoofer(cea cu center si sub),pe langa aceste kit-ul cel vei procura va avea nevoie de alimentare de la o sursa(traf+punte redresoare+condensatori de filtraj) adecvata parametrilor sai.cat despre cabluri,de la sub la kit folosesti cablu de boxe(minimum 2x2,5mm),de la statie la kit ,cabluri de semnal cu mufe RCA-RCA,iar daca iei semnal de la pc la kit ,cabluri de semnal RCA-jack 3,5 mm.succes!

Link to comment

Da, pe acela il poti folosi si pe 4ohmi. Cand o sa il cumperi o sa primesti si o schema de conectare. Cred ca sti ca pe langa acel kit, mai ai nevoie si de rdiator, transformator, condensatori de filtrare, punte redresoare.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines