Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

woofer

avyrez

Recommended Posts

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• avyrez

2

• Mircea Bartic

1

• titro

1

• DJ_Speedy

1

Top Posters In This Topic

De cand ma aflu si eu pe forum am aflat niste chestii foarte importante despre difuzoare si incinte. Daca vrei sa te ajute cineva in calcularea incintei pentru difuzorul respectiv te sfatuiesc sa pui si parametrii T/S ai acestuia. Numai cu acestia iti va putea calcula cineva o incinta.

sau macar pune o poza cu difuzorul, sau da mai multe detalii despre el, poate ai noroc si avem noi parametrii :wink:

Imi pare rau ca te dezamagesc dar nu prea vei scoate mare lucru din difuzorul ala.Incearca totusi cu o incinta de 40 de l cu doua tuburi de 75 mm diametru cu lungimea carora poti sa te joci pana iti place cum suna. FAra T/S doar atat pot sa iti spun din pacate :(

• 1 month later...
Guest DJ_tymy

sunt de aceeas parere au am avut acest difuzoar intr-o incinta de 45 L si oricat am schimbat frecventa de acordaj nu am reusit sa scot bass de la el decat galagie mare si slab tare in bass ceva bass am scos in incinta bandbass 4th in schimb am pierdut destul in SPL