Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flash si video invers pe LCD


Recommended Posts

Am doua intrebari in legatura cu LCD-ul AC-162B de la Ampire.Prima se refera la afisarea cu atributul de flash, deci vreau sa afisez un text care sa flash-eze, sa dispara si sa apara cu o anumita rata, la circa 0.3 secunde. Se poate asa ceva?A doua intrebare este despre afisare pe video invers. Se poate afisa un text in acest fel, cu culorile de scris si de fond inversate? Daca de obicei se scrie cu alb pe fond negru, intreb daca se poate ca fondul sa fie alb si sa se afiseze cu negru?Multumesc pentru ajutor.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest ozy

Salut.Video invers nu se poate decat daca definesti tu niste caractere in CG-RAMmaxim 8,iar flash-ul are rata fixa cam de 0,7 secunde ce tine de softul si clock-ul intern al controlerului de afisor, dar poti rezolva flash-ul din softul extern. Bafta!

Link to comment

As vrea sa fie la 0.3 sec dar pana la urma nu conteaza, e bine si cu flash la 0.7 sec. Am niste marimi analogice care se sunt citite si afisate pe LCD iar daca marimea nu se incadreaza intr-un range atunci vreau sa o afisez cu flash (si mai dau niste sunete la un buzer). Nu stiu cum se afiseaza pe LCD cu atributul de flash. Ar putea sa-mi spuna cineva, eventual un exemplu de cod sursa in C cu rutine de LCD care sa mearga cu acest Ampire? In ultima vreme folosesc CCS C compiler si imi place mai mult decat HiTech.Multumesc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines