murgulet Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 salut , am si eu nevoie de un pic de ajutor , am cumparat din comert o lampa cu tub ( 36 W ) si deja sa ars de citeva ori . am inlocuit montajul cu unul din comert , dar din cauza pretului ma gindesc sa incerc sa-l repar . NU GASESC SCHEMA ELECTRONICA . Link to comment
Guest lucian_rgl Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Salut,Aceeasi schema ,care s-a pus pe forum(cea cu 2 tranzistoare bipolare), o folosesc si eu pentru o simulare in programul Psim.Dar nu am gasit cat trebuie sa iau inductantele prin inductorii L1 si L2(cei care formeaza impreuna cu C4 si C5 filtrul).De asemenea nu am gasit de cat sa iau C6,R2 si R3.Va rog mult....am nevoie de ajutor. Link to comment
Guest lucian_rgl Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Schema de mai sus o folosesc si eu pentru o simulare in psim.Dar nu stiu si nu gasesc cat trebuie sa iau inductantele prin inductorii care fac parte din filtru,de asemenea nu stiu cat trebuie luat C6,R2,R3.Va rog mult...am nevoie de ajutor. Link to comment
George(sb) Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 daca te uitai atent link-ul cu poza e chiar de pe site-ul original, c6 trebuie sa fie de vre-o 47uf la 400v rezistentele nu stiu, uite aici mai multe scheme http://www.geocities.com/vsurducan/electro/BEC/Neon.htm Link to comment
Gheorghe Dracu Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Aia de ai ai dat-o in 30.05 e cea mai buna Link to comment
Recommended Posts