Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony CDX-GT28

ionescu liviu

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply
Guest Tzzantaru

eu unu as merge pe Sony.in mare parte amandoua fac aceelasi lucru si toate sunt cam o apa si-un pamant , dar la sony ai posibilitatea mai incolo sa pui un amplificator ca are iesire RCA pe cand Pioneer-u nu are iesiri RCA.

Guest Tzzantaru

doamne iarta-ma , chiar acu 2 sapt a primit un prieten pioneer-u asta si a vrut sa-l puna pe masina.m-am uitat pe cutie si scria frumos ca are iesiri RCA , cand il scot din cutie surpriza , mufa iso si pt antena.in rest nimic.acu nush ce sa zic.

intradevar,sunt pe piata doua variante,una cu RCA-uri si alta fara,fara nici o deosebire.cea care nu are RCA i se pot pune f usor:decupat radiatorul,lipit mufa pe pcb in gaurile deja existente din fabrica,lipirea a 2 tranzistori smd(pe care eu i-am recuperat dupa un alt r-cd asemanator), a 2 rezistente si 2 condensatori (care au provenit la fel ca si tranzistorii).sunetul si fiabilitatea pioneer-ului este peste cea a sony-ului prezentat,dar sony are un mare atuu:are reglaje suplimentare.pretul e bunicel pt o jucarie noua si cu garantie(sh nu),dar gasesti si altceva la banii astia,cu performante cel putin egale.

• 4 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines