Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect ciudat tv sport nei

Recommended Posts

salut. a mai intilnit cineva ca atunci cand vrei sa inchizi televizorul din telecomanda sa apara ''purici",dar fara ca celelalte comenzi sa functioneze. adica volum,prog, etc.cine ma poate ajuta cu un raspuns.pur si simplu in loc sa se inchida tv ramane cu purici

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ERIK_

8

• q_acdc

5

• palcu ion

3

• mircea626

1

Top Posters In This Topic

salut. a mai intilnit cineva ca atunci cand vrei sa inchizi televizorul din telecomanda sa apara ''purici",dar fara ca celelalte comenzi sa functioneze. adica volum,prog, etc.cine ma poate ajuta cu un raspuns.pur si simplu in loc sa se inchida tv ramane cu purici

S-ar putea sa ai probleme cu condesatoarele din sursa si 2 tranzistori (But 11si un pnp,nu mai tin minte ,nu am mai deschis un televizor de mult timp)

S-ar putea sa ai probleme cu condesatoarele din sursa si 2 tranzistori (But 11si un pnp,nu mai tin minte ,nu am mai deschis un televizor de mult timp)
Am inlocuit 2 condensatori din sursa pt ca aveam tensiunea mare in sursa.tensiunea este de 115v in sursa.inainte aveam 135v

si s-a rezolvat?

inainte aveam 135v in loc de 115v, am schimbat 2 condens si am facut sursa, dar cu cealalta problema nu am rezolvat

daca ne spui ce sasiu, este mai vorbim,indiana nu are combinatia BUT 11-SA1013 de care spune colegul

Poate sa aiba sasiul chinezesc(tv cu diagonala mica,nu am mai depanat din2002)

daca ne spui ce sasiu, este mai vorbim,indiana nu are combinatia BUT 11-SA1013 de care spune colegul

Poate sa aiba sasiul chinezesc(tv cu diagonala mica,nu am mai depanat din2002)
tv nei model GT-613B procesor CTV 222s

este defect circuitul de st-by,ia-te pe trseul de st-by de dupa procesor si sigur ai sa gasesti defectul.un tranzistor strapuns sau intrerupt..

este defect circuitul de st-by,ia-te pe trseul de st-by de dupa procesor si sigur ai sa gasesti defectul.un tranzistor strapuns sau intrerupt..

ai cumva schema tv?

ai cumva schema tv?

Sasiul Sunny? :101

ma ajuta si pe mine cineva cu defectul ala?

ai cumva schema tv?

Pe bara de 110volti o sa dai de colectorul tr But 11 si emitorul tranzistorului pnp. :da(Am o schema jumulita si nu se mai vede nimic) :cry: