Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

incepator in pic 12f629

cioarga

Recommended Posts

nu reusesc sa inscriu un 12f629am ad pic 03 ,win pic 800 , la verificare scri eroare verificare adresa 0x000000 , verificat : 0x284fcitit : 0x3ffmentionez ca este primul meu pic :da orice ajutor sau indicatii sunt binevenitemultumescrog rabdare si intelegere :jytuiyu

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

eu cred ca pana la urma mi a reusitam selectat fisier , am programat si mi a dat ok , am citit si mi a aparut zero la toate adresele decat la ultima am osc , am data verificare si am ok :jytuiyu (o fi bine o fi rau :confuz1 )ramane sa verificat device ul in montaj

da, am reusit pana la urma(am mai citit una alta si am mai aflat cate ceva)o singura chestie am observat de multe ori am primit errori si daca in timpul inscrierii am tinut programatorul in palma a mers fara probleme de fiecare datamentionez ca nu am inpamantare la PC si folosesc AD PIC01ce sa fie oare lipsa inpamantare ????parca am citit ceva tot pe forum cu o problema asemanatoaremultumesc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines