Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eminence DELTA-12 LFA sau Sal PA 30100

csongore

Recommended Posts

Salut cer ajutor intr-un proiect al meu vreau sa fac o boxa bentru bass tip bass-reflex pentru petreceri private si nu stiu care din cele doi difuzorii sa aleg?

Ma atrage si SAL ul pentru ca are o - constructie multmai masiva

- magnet urias 100Oz

- si diametru a bobinei de 4''

Datele difzoarelor: http://www.sal.hu/termekdokumentumok/04644_03_01.pdf

http://buy.mikado.ro/product_info.php?c ... ts_id=2258

Multumesc anticipat astept opini

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

I-a Eminence , daca vrei sa nu ai surprize . Eu am avut un subbass cu difuzor SAL si dupa vreo 3 luni a inceput sa ciraie din ce in ce mai tare , iar cand l-am desfacut am observat ca se desprinsese suspensia de pe con , si nu sant singurul care a patit-o . Pe langa faptul ca Eminence e mai bine construit , ere si sensibilitate mult mai mare ce SAL-ul . Am facut boxe cu difuri SAL , suna bine dar consuma mult mai multa putere decat un dif de firma . Deci i-a Eminence ! :da

Cam la 350leiEu am acum un sub cu 15''DYF1580 dar prea mare cutia si greu de transportat pentru petreceri mici(intr-o cabana max.20-30pers.)Din cauza asta vreau sa am si putere si boxa mai mica.Am facut doua module de Quasi Mos-fet cate 2perech de IRFP260 , sunt legate in punte si puterea ajunge cu usurinta la 400W la 8 OhmAm gandit la o cutie max 80-110l bas-reflex

SAL-urile sunt ADEVARATE STIFTURI!Marea majoritate sunt prea saraci sa-si permita astfel de "PRODUSE"!Imi pare rau sa o spun, dar nu merita sa aruncati banii pe asa ceva! Woofere, midrange-uri, tweetere, tot ce am avut in mana a avut ceva aiurea calitativ!Incercand sa iau 2 woofere de 8", din 5 buc. din magazin, 4 buc. frecau bobinele de axul central, tweeterele aveau SPL-uri diferite la acelasi tip, in fine, nu am inteles dece nimeni din SAL nu s-a uitat la ce au facut chinezii!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines