Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

casetofon auto

Guest p_bogdan

Recommended Posts

Guest p_bogdan

salut...am si eu o rugaminte, imi poate explica cineva daca si cum pot sa fixez un casetofon auto pe o frecventa...ideea este ca am un modulator fm si setez frecventa ca la casetofon, insa casetofonul dupa cateva min incepe sa caute o alta frecventa ca si cum cea de la modulator nu e buna...ce as putea sa fac?

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dragostalpau

1

• vio2007

1

• ari_panterra

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Semnalul de la modulatorul FM este slab sau nu are frecventa ori puterea stabile in timp .Poti face o proba pe alt radiocasetofon sa vezi daca se comporta la fel.

sau/cel mai bine memorezi frecventa modulatorului care la majoritatea ''casetofoanelor'' se face tinand apasat pe una din tastele de memorie(1...6 sau cate are jucaria).daca nu reusesti sa memorezi asa,revino cu modelel casului si o rezolvam exact.succes!

Guest p_bogdan

sau/cel mai bine memorezi frecventa modulatorului care la majoritatea ''casetofoanelor'' se face tinand apasat pe una din tastele de memorie(1...6 sau cate are jucaria).daca nu reusesti sa memorezi asa,revino cu modelel casului si o rezolvam exact.succes!

pot sa memorez frecventa modulatorului tinand apasat pe unul din cele 6 butoane...problema este ca dupa cateva minute casetofonul incepe sa caute o alta frecventa ...are functia aia care daca semnalul radio este bruiat sau se pierde cauta alt post...este un grunding mai vechi ,o sa merg si la masina sa vad exact ce model este