bradacalin Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 voi cu ce soft faceti cutiuta neagra sa mearga?vreau sa programez 4 pari sa schimbe ceva culori si numai nu reusesc.vin cu ea vreo 6-7 programele dar se pare ca nici unul nu prea vrea sa comunice cu jucaria cum trebuie.ce-as putea face? Link to comment
crisprodigy Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Incearca aici : http://www.nicolaudie.com/big/sun_suite.exe . Link to comment
96ocsid Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Nu stiu daca ai rezolvat...Ce driver folosesti ? Link to comment
crisprodigy Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Am un driver salvat de la un club unde am lucrat ca DJ.E o interfata de la CyberControl...Nu cred daca functioneaza si cu alte dispozitive. Link to comment
Guest danut18k Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 daca vrei sa mearga cutiuta de la HI-END cauta pe dan_atu... vb pe mes ... si acolo iti arat cum sa fie atat de utila ca o cutiuta de 800 euro multa stima dragi mei ... Link to comment
crisprodigy Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 dan_atzu , nu dan_atu . A gresit si omul cand a scris. Link to comment
Guest danut18k Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 a mersi cristi .... scuze ... dan_atzu .... Link to comment
Light_man Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 a incercat careva sa o faca sa mearga cu softul de la dashlight? Link to comment
Recommended Posts