Guest PnuB Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Salut, Pun poza a modelului deoarece e sters : http://i44.tinypic.com/207kimv.jpg I-am curatat fader-ele de la volum, dar cand e la 0 se aude ca si cum ar fi dat la jumate, ce ii pot face? Si care ma poate ajuta sa mi-l desfaca componenta cu componeta si sa mi-l curate? Platesc Link to comment
ROBEERT Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Salut, verifica potentiometrele si conexiunile lor ( mai ales firele de masa la potentiometre ). Link to comment
Guest PnuB Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Salut, le-am verificat totul este ok, dar am observat ca inauntru este ceva rugina existra vreo solutie care sa indeparteza rugina fara sa deterioreze bucatica aia de carbon de acolo ? Mentionez ca e model mai vechi si nu prea merge desfacut Link to comment
ROBEERT Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Salut, le-am verificat totul este ok, dar am observat ca inauntru este ceva rugina existra vreo solutie care sa indeparteza rugina fara sa deterioreze bucatica aia de carbon de acolo ? Mentionez ca e model mai vechi si nu prea merge desfacutNu prea cred ca-i totul ok, mai ales ca spui si de rugina!!!!!!!!!!Incearca sa-l cureti cu alcool isopropilic sau cu spray contact. ( vezi ca au un orificiu, pe acolo trebuie dat ).Dupa ce ai dat cu alcool isopropilic sau cu spray contact, invarte de potentiometre de la un capat la altul si apoi vezi daca a disparut defectul. Daca nu a disparut, schimba potentiometrele.Succes. Link to comment
Recommended Posts