Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masini cu telecomanda

Guest Vladutz_by

Recommended Posts

Guest Vladutz_by

ce ziceti sa deschidem un subiect despre masinile cu telecomanda? Acest subiect poate contine tot felu de informatii refertitoare la constructia masinuteleor precum si scheme si mai stiu eu ce...Masinutele cu telecomanda ma intereseaza si pe mine si as vrea mai multe informatii despre crearea lo precum si niste scheme sau ceva.

• Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cirip

8

• habarnam

6

• DJ_Speedy

3

• Swat Cat

2

Guest Vladutz_by

alea sunt niste kituri cum ar veni :) buna ideea dar de unde le cumpar?si inca ceva ceva scheme pentru construitrea lor nu are nimeni?

si eu m-am gandit sa fac o masinuta teleghidata.....as vrea sa o fac din 2 motorase de bormasina impreuna cu reductorul lor... problema e ca imi trebuie niste roti dintate din fier pt a face legatura cu rotile..... am zis 2 motorase ca vreau sa fac directia prin varierea viteze de pe o parte pe alta...si in plus cred ca as face-o 4x4... mi-ar trebuii un lant finut ca le si rotile din fata...niste exemple bune au fost la o emisiune pe discovery channel... era un concurs cu masinute facute cu care se bateau.. :d

Guest Vladutz_by

-------------------------------------------------------------------------------- nu poate veni cineva cu o informatie completa despre cum se face o masinuta cu telecomanda?

Guest Vladutz_by

stie cinva un magazin din ro care sa aiba piesele necesare ? de preferat un magazis cu shop online

• 3 weeks later...
Guest Vladutz_by

as incerca eu da nu stiu sa o fac :( ca vreau cu comanda radio si nu stiu sa o fac si in ca nu am gasit undeva o schema si instructiuni exacteadica asa incepand de la zero tot :(daca are cineva sa ma anunte si pe mine