macea Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Va salut!Am si eu in lucru un DVD player la care ai este defect sistemul optic.Nu am gasit pe nici un site ceva similar(sistem).Am atasat mai jos 2 poze(fata verso) cu el.Daca stie careva ce ar merge in locul lui il rog sa-mi spuna si mie.Este dintr-un DVD marca Simbio Link to comment
codrin Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 oare are rost sa te "incurci" cu asa ceva.....????? SIMBIO, asta face aproximativ 100 RON opticul(bun, nu stift) ,daca-l gasesti, tot sare de cateva zeci de lei. si.... urmeaza sa treci la socoteala finala, care mai cuprinde si costul manoperei(manopera= chin,atentie,migala, pricepere , timp pierdut etc) si sa constati ca costul reparatiei se apropie de 2/3 din valoarea unui aparat nou. atunci, merita????? clientul, nu cred ca ar da 70 ron ptr ca sa repare ,oricum, un lucru vechi aparatele DVD fara nume ,daca au un an de functionare ,gata cu soarta lor si pa,pa,pa,pa altele.... TIME IS MONEY!!!! SUCCES! Link to comment
macea Posted May 9, 2009 Author Share Posted May 9, 2009 Corect!Ai perfecta dreptate Codrine...nu ma mai zbat!Mersi de sfat Link to comment
Recommended Posts